SL 1000 / F

Digitale Microfilm Scanner - SL 1000 / F

Met de nieuwe Minolta SL1000 kunnen alle images van fiche en jackets rechtstreeks worden gedigitaliseerd naar uw PC. Met een simpele keuze wordt met één seconde het beeld opgeslagen op de PC of geprint. Het is mogelijk om op zeer eenvoudige wijze het beeld te bewerken alvorens tot opslag of printen over te gaan. Door de kleine afmeting is deze uitstekend inzetbaar bij bibliotheken, universiteiten, archieven en studiezalen.

Functies - SL 1000 / F

Labels

SL 1000 / U

Digitale Microfilm Scanner - SL 1000 / U

Met de nieuwe Minolta SL1000 / U kunnen alle images van fiche en jackets, plus 16/35mm rolfilm rechtstreeks worden gedigitaliseerd naar uw PC. Met een simpele keuze wordt met één seconde het beeld opgeslagen op de PC of geprint. Het is mogelijk om op zeer eenvoudige wijze het beeld te bewerken alvorens tot opslag of printen over te gaan. Door de kleine afmeting is deze uitstekend inzetbaar bij bibliotheken, universiteiten, archieven en studiezalen.

Functies - SL 1000 / U

Labels

MS 6000 MKII

Dual output: wilt u scannen of printen?
U kiest voor óf printen óf scannen van Microfilm afbeeldingen, met één druk op de toets op het frontpaneel.
Zet uw microfilm online!
Met de digitale Konica Minolta Technologie kunt u méér doen met uw microfilms: direct naar uw pc scannen, digitaal bewerken en meteen op uw website zetten of verzenden via e-mail, fax of via internet.
Altijd de juiste aansluiting op uw pc en printer.

Labels

MS 7000 MKII

Microfilmscanner - MS 7000 MKII

Uw microfilms snel digitaliseren en scannen naar uw pc, direct op het scherm aflezen en printen op papier. De MS 6000 MKII of MS 7000 MKII scanner biedt een ideale digitale oplossing en een brede range van productieve toepassingen: in scholen en bibliotheken, bij de overheid en in het bedrijfsleven. Bekijk uw microfilmbeelden, zoom in op de kleinste details en kunt gebruikmaken van de vele automatische imagingfuncties. Is het resultaat naar wens, dan kunt u printen of scannen. Aan u de keus.

 

 

Labels

ScanDiva

Boekscanner - ScanDiva

ScanDiva Kleur Face-Up boekscanner is de oplossing waar het archiveren op heeft gewacht. Een snelle, effectieve manier van scannen, digitaliseren en het publiseren van kleuren uitgave. Boeken, tijdschriften, wetenschapelijke handboeken, historisch materiaal - ze kunnen allemaal worden bewaard en vrijgegeven in full-color. De Face-up mogelijkheid van de scanner minimaliseert de beschadiging aan banden van de boeken en pagina’s. De ScanDiva opereert onder Windows 10

Functies - ScanDiva:

Labels

Boekscanner - PS 7000C MKII

Boekscanner - PS 7000C MKII

De PS 7000 MKII Kleur Face-Up boekscanner is de oplossing waar het archiveren op heeft gewacht. Een snelle, effectieve manier van scannen, digitaliseren en het publiseren van kleuren uitgave. Boeken, tijdschriften, wetenschapelijke handboeken, historisch materiaal  Deze kunnen allemaal worden bewaard en vrijgegeven in full-color. De Face-up mogelijkheid van de scanner minimaliseert de beschadiging aan banden van de boeken en pagina’s. De PS 7000 MKII opereert onder Windows /7  /8  /10

Functies - PS 7000 MKII

Labels

Boekscanner - PS 5000C MKII

Boekscanner - PS 5000C MKII

De PS 5000 MKII Kleur Face-Up boekscanner is de oplossing waar het archiveren op heeft gewacht. Een snelle, effectieve manier van scannen, digitaliseren en het publiseren van kleuren uitgave. Boeken, tijdschriften, wetenschapelijke handboeken, historisch materiaal - ze kunnen allemaal worden bewaard en vrijgegeven in full-color. De Face-up mogelijkheid van de scanner minimaliseert de beschadiging aan banden van de boeken en pagina’s. De PS 5000 MKII opereert onder  Windows XP en Windows 7 / 8 / 10.

Functie PS 5000 MKII

Labels